„Трибуна Арсенал“ – вестникът на казанлъчани

За 258-и път излиза вестникът на казанлъчани – в. „Трибуна Арсенал“. Както винаги, и този брой представя на своите хиляди читатели интересни четива, свързани с историята на „Арсенал“, със скъпи спомени на ветерани, с хора от новата генерация арсеналци.

Важни събития, житейски съдби, новини, любопитни разкази за хора, които срещаме в ежедневието си - всичко това ще прочетете на страниците на вестника, поднесено обективно, точно и заредено с позитивизъм. Защото, „Трибуна Арсенал“ е вестник на позитивните новини, на доброто, което се случва около нас, на значимото, което са постигнали нашите предци, на целите, които си поставяме днес в професията и в живота, на желанието да живеем смислено.

Обикновеният човек до нас и голямата световна личност – те са заедно на нашите страници, защото всеки има своето място на Земята и свой принос за човешкото развитие.

Срещнете се с тях чрез материалите, които сме подготвили с много обич и отговорност. Приятно четене: https://www.zakazanlak.bg/archive/258.pdf