„Трибуна Арсенал“ – Брой 257

Брой 257 на в. „Трибуна Арсенал“ отново е посветен на Казанлък и неговите хора. Признание за изявени личности, допринесли за развитието му и с огромен принос за сбъдването на мечтата градът да стане част от академичната общност. Признание за казанлъчани, посветили трудовия си път на „Арсенал“. Признание за творци, които запечатват красотата на Долината в неповторими кадри, признание за футболни таланти – нека видим кои са тези хора и да им отдадем заслужено уважение. Разказваме за тях на страниците на новото издание на вестника.

118-ият Празник на розата, уловен в кадри, също присъства на страниците на Брой 257-и. Две дами, отдали се на мисията да популяризират здравословния начин на живот, разказват от първо лице как да съхраним жизнеността си и да бъдем отговорни към собственото си здраве. Продължава да присъства и община Мъглиж – този път с грижа към хората в неравностойно положение.

За революционното откритие на една изключителна жена разказваме в поредната среща с велики личности.

Пожелаваме на нашите хиляди читатели да разгърнат с нетърпение страниците на новия брой и да намерят там това, което ги интересува.

Брой 257 на „Трибуна Арсенал“ може да се разлисти виртуално и на линка: https://www.zakazanlak.bg/archive/257.pdf