Новият брой на в. „Трибуна Арсенал” – успехи, вълнения, младост
Новият брой 280-и на в. „Трибуна Арсенал” е на път към своите читатели. Излиза в навечерието на още един красив майски празник – празникът на буквите, просвещението, изкуството, на успехите в науката и на сцената. 24 май е един от най-обичаните дни в българския календар и ние го посрещаме с поредица от разкази за хора, постигнали своите настоящи върхове в учението и в работата. Срещи с арсеналци, които са от новата генерация специалисти и които продължават традициите на предприятието. Срещи с отличници от Алеята на славата, с доайени в производството, с метролозите на „Арсенал”, които на 20 май отбелязват своя професионален празник, среща с буквите, талантливо подредени от автори, оставили ярки следи в българската литература.

Представяме новата Царица Роза на Казанлък Белослава Желева и нейните подгласнички Тереза Палова и Габриела Петкова, една царска свита от красота, нежност и амбиции за житейска реализация.

Разказваме и за Мария Монтесори, създала революционна система за възпитание на децата, защото след 24 май идва още един прекрасен празник – Денят на нашето бъдеще - децата.

Бъдете с нас, уважаеми читатели на в. „Трибуна Арсенал”, и във виртуалното пространство: https://www.zakazanlak.bg/archive/280.pdf