Новият брой на в. „Трибуна Арсенал“

Новият, 312-и, брой на вестник „Трибуна Арсенал“ идва в навечерието на празника на най-голямото българското машиностроително предприятие – „Арсенал“. Ако добавим, че то е и най-старото предприятие в България, също ще бъде толкова вярно. През 2023 година се навършват 145 лета от неговото основаване, а на територията на Казанлък то вече е 99 години.

Към всичко това прибавяме и факта, че „Арсенал“ не е просто завод, той е марка, символ на българската отбранителна индустрия. И в навечерието на фирмения празник ръководствата на „Арсенал“ АД и „Арсенал – 2000“ АД канят всички настоящи работници, специалисти и служители, ветераните, граждани и гости, на 6 октомври, за да бъдем заедно в празничния ден.

В 312 брой на изданието предлагаме отново интересни истории за ветерани и доказали се млади специалисти, за дарителството като мисия на общинските съветници от Коалиция „Алтернативата на гражданите“, за арсеналската спортна гордост и за арсеналци, които не само са добри в своята професионална област, но са и чудесни музиканти и певци.

Интересни хора и любопитни истории, заредени само с позитивизъм, можете да намерите на страниците на новия брой на в. „Трибуна Арсенал“.

Приятно четене:https://www.zakazanlak.bg/archive/312.pdf