Ново, облагородено междублоково пространство бе открито на Цветница в квартал "Изток", в района на блок 60.

Придобивката за живеещите там бе споделена и уважена с присъствието на кмета на община Казанлък Галина Стоянова, представители на общинското ръководство и общински съветници.

По думите на заместник-кмета по строителствоот Даниела Коева, с реализацията на проекта за облагородяване на района около блок 60 са решени поредица от проблеми на живеещите там, свързани с отводняването и инфраструктурата. Вместо по кални пътища, гражданите вече ще стигат до домевете си по асфартирани алеи.

"За мен е чест, че имам възможността да кажа пред вас, че това, което си говорехме през годините стана факт, че наистина го направихме.“, сподели с жителите на „Източното“ заместник-кметът Коева.

„Жителите на блок 60 бяха много настоятелни още, когато станах Кмет преди 8 години. От сърце искам да благодаря за тяхната активност! Ако те още тогава не бяха ни фокусирали вниманието ни, може би нямаше да имаме толкова голямо решение. Поискахме от тях търпение, защото където правим реконструкция на междублокови пространства искаме да работим цялостно, а не само пред определен блок." С тези думи се обърна пред присъстващите кметът на община Казанлък Галина Стоянова.

Тя благодари на домоуправителите на блоковете наоколо за съдействието и увери, че ще продължат заедно да работят по подобренията в района.

Кметът призова гражданите да пазят придобивката си и с отношението си към нея да дават пример на децата си.

Стоянова честити Цветница и пожела на всички да са живи и здрави: „Нека семействата ви да са щастливи, да са здрави, да се множат и да остават тук, в нашия хубав град.“, пожела тя.