Михаил Миков: Освен видими, има и невидими резултати от управлението

Освен видими, има и невидими резулатати от управлението на кметовете на управляващата партия в страната. Това каза на митинг на БСП в Казанлък днес лидерът на паритята Михаил Миков. По думите му за Казанлък част от тези невидими резултати са „двойното увеличение на таксите за детски градини, 11 милиона дълг на общината, двойното увеличение на административните такси. Отнемането на 408 лева от парите на всеки работещ на минимална заплата, плащането за здраве, независимо, че си социално осигурен“, са също част от невидимите резултати от управлението на ГЕРБ в страната, според партийния лидер.
“Охитват се да ни кажат сега, че това няма нищо общо с местните избори, но е свързано. Гражданите не могат да бъдат заблуждавани. Дясно, дясно, дясно!“, каза още Михаил Миков в Казанлък, според който "само БСП предлага политическа платформа за тези избори. Зщото освен бетона и асфалт, важно е как живеят хората".

Михаил Миков посети града, за да участва в митинг за подкрепа на кандидата на партията за кмет на Казанлък Николай Терзиев.Той се включи и в кампанията "Направи добро и предай нататък", закупувайки си тетрадка срщу 20 лева. Парите ще са възстановяване на математическата гимназия в Казанлък, част от която рухна при изкопни работи през юни.

В града Михаил Миков коментира и полотиката на българското правителство, по отношение на бежанската вълна. Според него, правителството у нас е неадекватно в това отношение и не отстоява националния интерес, нито в национален мащаб, нито пред Европа. „Вижте какво правят другите източноевропейски страни по този въпрос, а нашите чакат какво ще им кажат началниците“, добави той.
В митинга в Казанлък участваха още заместник –председателят на БСП Драгомир Стойнев, народни представители от Левицата, лидери на присъдружни партии.