Казанлък е готов да бъде домакин на туристическа борса

Казанлък е напълно готов да бъде домакин на туристическа борса . Такава теза е изразила Галина Стоянова, кандидат за кмет на Община Казанлък, втори мандат, по време на среща съсСдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Казанлък.

От своя страна членовете на Сдружението са заявили категоричната си подкрепа за нея, като кмет на общината, за втори мандат.

Тезата на Стоянова за готовността на Казанлък да домакинства такава борса е била подкрепана с поредица факти. За домакинството обаче, по думите й, било нужно, да се създаде регистър на туристическите организации в Казанлък.

През последните 4 години градът е бил представен и участвална всички възможни туристически борси в света, както и в световноизвестния музей „Лувъра“. „Успяхме да подобрим част от инфраструктурата на туристическите обекти - реконструирахме гробниците Оструша и Шушманец, започнахме и реконструкцията на Хелвеция и Грифоните. Както знаете, Долината на розите с център Казанлък вече е един от деветте туристически региона в България. Благодаря ви, че бяхте много сериозен участник в процеса на привличане на туристи, както и на представянията на Казанлък по света, и в същото време бяхте един от най-сериозните ни корективи, партньори и консултанти“, е заявила по време на съвместната среща Галина Стоянова.