От 6 до 27 юни 2023 г. се въвеждат промени в движението по ул. "Ген. Радецки". На 6 юни започва поетапно затваряне на участъци от улицата заради подмяна на водопроводната мрежа по проекта на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора, в Казанлък. Въвежда се временна организация на движението в района на работа на ВиК, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата.

Забрана за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Генерал Радецки“ в град Казанлък, както следва:
- В участъка от кръстовището на ул.„Генерал Радецки“ с ул.„Тюлбенска“ до кръстовището с улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.„Старозагорска“, улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ„Д-р Христо Стамболски“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

За времето на ВиК ремонта пътуващите по Градска линия №1 ще могат да ползват близките до ул.“Генерал Радецки“ спирко на бул.“Никола Петков“, до хотел „Терез“, на бул.“Княз Александър Батенберг“ – спирка „Белчовата къща“ и спирките на ул.“Любомир Кабакчиев“.

Промените в движението ще важат за периода от 08:00 часа на 06.06.2023г., вторник до 17.00 часа на 27.06.2023г., вторник, включително.