„Арсенал“ АД се представя на изложението Indo Defense Expo & Forum в Джакарта, Индонезия.Организирано от Министерството на отбраната на страната в сътрудничество с PT Napindo Media Ashatama, Indo Defense Expo & Forum е най-голямото изложение за отбранителна индустрия в Югоизточна Азия. То се провежда от 2 до 5 ноември 2022 г., с 905 местни и чуждестранни участници от отбранителната индустрия от 59 държави.

„Арсенал“ представя богата гама от своята продукция в щанд от 90 кв. метра. Екип от специалисти на „Арсенал – 2000“ АД е на разположение на официалните гости и посетителите на изложението. Арсеналският щанд впечатлява с нова визия и съвременно дизайнерско решение.

Indo Defense 2022 Expo & Forum се организира на всеки две години, като тази година е 9-ото издание от началото му през 2004 г. Провеждано едновременно с Indo Aerospace Expo & Forum и Indo Marine Expo & Forum, Expo се счита за най-голямото изложение за отбрана в Югоизточна Азия и едно от най-добрите изложения в световния календар. Това престижно събитие в областта на отбраната се предвижда да бъде платформа за проучване на пазара и бизнес потенциал, която е взаимно изгодна за всички страни.

За разлика от преди, тази година международното изложение Indo Defense 2022 Expo & Forum ще се проведе на три места. Това е била идеята на министъра на отбраната на Индонезия, който е поставил темата „Мир, просперитет, силна отбрана“. Цитиран в официалния сайт на изложението, той е дал висока оценка на събитието, припомняйки, че то се провежда след три години закъснение поради пандемията от Covid-19, но е изразил оптимизъм, че това ще бъде събитие, което може да увеличи производителността на световната отбранителна индустрия.

Представяйки най-новите военни, авиационни и морски технологии за отбрана и сигурност, Indo defense е изчерпателна точка за срещи на ключови лица, вземащи решения, органи на отбраната и компании от цял свят. Повишавайки бизнес дейностите, изложението осигурява международни семинари, симпозиуми, безплатни технически презентации на продукти, демонстрация на продукти на живо и мрежа с експерти от индустрията за проучване и обмен на информация, свързана с последните технологични новости между участващите страни.