232-ият брой на „Трибуна Арсенал“ пътува към читателите си

Новият, 232-ри, брой на вестник „Трибуна Арсенал” ще зарадва читателите си в навечерието на Деня на българската просвета и култура и славянската писменост 24 май. Заедно с празничното настроение, с поздравленията и интересните факти, свързани в празника, на неговите страници можете да прочетете много любопитни и малкоизвестни факти, свързани с гиганта „Арсенал”.

Везани с българска народна шевици ризи отлитат за Страната на изгряващото слънце като символ на продължаващото повече от две десетилетия приятелство между града на розите и японски градове.

Дарителството като кауза на Местна коалиция „Алтернативата на гражданите”, на „Арсенал” и "Арсенал - 2000" намира израз в редица жестове към хората. Подкрепата на арсеналци, дарили средства и доброволен труд в помощ на свои колеги, е пример за съпричастност, на която са способни хора с големи сърца.

За всички тези добротворства разказва брой 232 на вестник „Трибуна Арсенал”.

На страниците му има още интересни четива – за 95-атата годишнина на Механотехникума през погледа на неговия директор, за живота и професионалния път на един от героите в Алеята на трудовата слава, за важни научни постижения, за рождениците, за красивите арсеналски Царици и още...

Приятно четене!

Ако сте нетърпеливи, можете да го разгърнете виртуално на линка: https://www.zakazanlak.bg/archive/232.pdf