БСП обяви кандидатите си по места БСП регистрира официално и обяви своите кандидати за кметове в населените места от община Казанлък, съобщават от Пресцентъра на партията в общината.Столетницата издига кандидати за кметове в 14 населени места от 19 в община Казанлък.
За град Шипка кандидат на БСП е Васил Карагьозов. Най-новия град в общината град Крън БСП залага на 36 годишния механизатор в Енина Цветан Ганев.
Димитър Нов е кандидатът за кмет на кметство Кънчево. Живко Славов в Бузовград, а вГорно Черковище кандидат на БСП е Продан Бюйлеков. За Средногорово претендент за кметския стол е Слави Коев. Арсеналкатка Мария Бресковска-Стоянова е кандидат за Овощник, Иван Иванов за Долно Изворово. Ристем Бекиров е БСП кандидатурата в Горно Изворово.
30-годишният Харалан Киров е варианта на БСП-Казанлък за Розово.
Независимият строителен предприемач Стоян Димов Стоянов е издигнат от БСП-Казанлък за кмет на село Енина. Димов е подкрепен в кандидатурата си от основните политически формации и известни граждани на общината..
кандидат за кмет от БСП в село Шейново е жена - 348 годишната Мирослава Кирова.
БСП-Казанлък застава зад кандидатурата на Петьо Апостолов в казанлъшкото село Голямо Дряново и Шахин Даулджи за село Ясеново
Кандидат за кмет на община Казанлък е Николай Терзиев, досегашен кмет 3 мандата, на село Шейново.