ЗАВЪРТЕТЕ КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ- СЛЪНЦЕ В СТРЕЛЕЦ С ЮПИТЕР В ДЕВА

Хороскоп за периода /22.11. -21.12. 2-15 г./


Всяка година периодът между 22-23 ноември и 21-22 декември, Слънцето навлиза в зодиакалния знак Стрелец и ни зарежда с много ентусиазъм, увереност и усещане за бъдеще(то). Това е времето, когато можем да предприем "пътешествие", преследвайки своите мечти и цели, вдъхновени от благородни идеали, възвишени постижения и намерения. Но,това е и периодът, когато сме най-склонни да прекаляваме във всичко онова, в което сме във връзка- и в храненето, и в харченето, и в обещанията, и в това доколко можем и знаем. Тази година Юпитер, планетата управител на знака Стрелец, е в знака на пресметливата и практична Дева, като ни дава възможност да насочим лъка си към конкретна цел и да съзрем полезната за нас посока, без да проявяваме арогантно и екстравагантно поведение. Ето как всеки от 12-те зодиакални знака, както и Асцендент в тези знаци, ще може да се възползва от периода на Слънце в Стрелец, за да получи по-голяма увереност в своето разбиране и перспектива за живота:


ОВЕН- Прекаленият ви оптимизъм и ентусиазъм как да планирате светлото си бъдеще, може да забравите да изпълнявате поетите си работни или лични ангажименти. Може уверено да раздвате съвети на другите, но е добре и вие самите да се вслушвате в същите,в противен случай, рискувате да загубите вярната посока. Просто си пожелайте нещо и вложете цялата си енергия в неговото сбъдване.


ТЕЛЕЦ- Ще имате възможност да получите увереност за истинската си стойност и цена на вашите способности и таланти- не я проигравайте. Засилена нужда да изразявате себе си по един уникален и творчески начин, ангажирайки цялото си сърце в дейност, проект или романтична тръпка. Не прекаляайте с ината си по отношение на ситуация, човек, от които зависи финансовото ви благополучие за в бъдеще.


БЛИЗНАЦИ- Колкото по-уверено и ентусиазирано вземате участие в общи дейности и проекти, толкова повече ще имате възможност да определите вярната и печеливша за вас позиция в бъдеще. За да видите себе си по-ясно и в перспектива се свързвайте с другите, бъдете във връзка. Не търгувайте с късмета (си). Дайте ключ на някой или нещо да влезнат по-надълбоко и интимно в живота ви.
РАК - С ентусиазирана крачка пристъпете към здравословен начин на живот и ще се радвате на забележителни резултати в бъдеще, Стремете се да развиете умения и способности, които ще ви осигурят полезно място на трудовия пазар. Не прекалявайте в търсенето на съвършените работни взаимоотношения и условия- чувството ви за сигурност и благополучие ще ви отведе на правилното място.


ЛЪВ- Време за шоу ! Посрещнете уверено всяка възможност, която идва към вас, в посока индивидуална изява, така че да привлечете внимание, да сте оценени и уважавани. Не спекулирайте с вашите позиции и финансови възможности по един арогантен и егоцентричен начин. Инвестирайте в потенциала си, не в суетата.


ДЕВА- Нужда да бъдете забелязани с ентусиазма си да притежавате нов дом, семейство, пускане на корени, където да упражнявате уверено своите практични методи и изискани маниери. Не прекалявайте с налагане на вашите критерии и практичност. Опитайте вкуса на късмета.


ВЕЗНИ - Позволете си уверено и без заобиколки, да изясните и извадете на светло скрити(те) тайни от килера. Дайте възможност на вашата артистичност и разсъдливост да ви срещнат с полезни за вас в бъдеще партньори и сътрудници .


СКОРПИОН- Не търсете конспирации или интриги в близките си отношения или приятелства, а уверено инвестирайте време, пари и възможности в същите, за да са перспективни и функционират по-добре за в бъдеще. Бъдете уверени в разгадаването на тайна, която ще осветли бъдещите ви постижения и властимащи позиции.


СТРЕЛЕЦ - Насочете усърдно и оптимистично лъка си в посока постижения, кариера, професионални дейности, обществен статус и пускайте стрелата, така че да бъдете забелязани. Доверете се не само на собствените си прозрения за бъдещето, но и на услугите на експерти. Не прекалявайте в храненето, в харченето ; не обещавайте повече отколкото може да дадете, както и в това колко можете и знаете, в противен случай здравето ви ще стане отдушник на излишества и екстравагантности.


КОЗИРОГ - Приемете с ентусиазъм в посока бъдещи позиции, това че, ще бъдете поставени в сянка, през периода. Може да компенсирате като си подарите едно по-разточително и екзотично пътуване до вълнуваща дестинация или човек. Организирайте уверено и планувайте пътят към постигането на ваша цел.


ВОДОЛЕЙ- Експериментирайте, като споделяте уверено своите проучвания на ситуации, хора, събития, идеи, за да бъдете забелязани в бъдеще с тяхното материалзиране. Преди да търсите по-ексцентрични, нетрадиционни, нереалистични преживявания извън близкото си обкръжение, дайте възможност на " божественото " ви безпокойство, да ви отведе там, където все пак ви е познато.


РИБИ - Ще имате възможност да получите увереност и потвърждение на ващата способност да лекувате, омагьосвате и вдъхновявате другите. Не пренасяйтев вашите собствени мечти и перспективи върху другите, а потърсете техния практичен опит и ги сбъднете заедно. Бъдете по-реалистични в очакванията си към партньори, близки връзки, но и не увеличавайте прекалено дистанцията между вас, за да не избягат Принца или Принцесата.

ОТКРИЙТЕ ЯБЪЛКАТА НА КЪСМЕТА И ...СТРЕЛЯЙТЕ !

Астрологията като приятел
с Рени Рахманлиева