На премиера събира почитателите си тази вечер общинският театър „Любомир Кабакчиев“ в Казанлък.
От 19 часа в залата на НЧ „Искра-1860“ завесата се вдига за „Всичко на масата“, по Чарлз Буковски, моноспектакъл на младия и многообещаващ актьор, с номинация за „Аскеер 2016“ Васил Дуев.
Сценичната адаптация на постановката е на Ана Батева, музиката на Стефан Здравески.„Всичко на масата“ е спектакъл за свободата да бъдем себе си. Постановката поставя въпросите за всички онези истини, които преглъщаме, премълчаваме, пускаме по малко, само когато сме много пияни на масата или под нея, пише в анотацията към новата постановка.
„Всичко на масата“ е актьорски дебют за младия Дуев на казанлъшка сцена, който независимо от крехките си години, има солидна творческа биография.
Ученик е на Маргарита Младенова и Иван Добчев. Номинациите му за тазгодишните „Аскеери“ е за режисура на постановката „Пилето“ в Младежкия театър в София, има и номинация за второстепенна мъжка роля за играта си в „Мърлин Монро“ на Николай Коляда, в Хасковския театър. Поставя също в „Сфумато“, в театър „Възраждане“, в Сливенския теетъри в Младежкия в София.
„Всичко на масата“ е първото ново заглавие в афиша на театъра, след като той бе поет от нов директор, през април, в лицето на пловдивчанина Димитър Кабаков.