Поредната приятна изненада за казанлъчани и гостите на града поднася ресторант „Орешака“ в първите дни на август. Три вечери с автентична руска кухня, руска водка и руска музика. Това може да се случи единствено в ресторант "Орешака", а дните са 1, 2 и 3 август. Шеф-готвачите на емблематичното заведение предлагат разнообразие от ястия, които предизвикват интереса на посетителите и желание непременно да опитат популярни руски рецепти.

Превъзходната салата „Оливие“, добила известност като руска салата, апетитната и подходяща за летните горещини студена супа „Окрошка“, неизменната Сельодка с лук и картофи, характерният квас по оригинална рецепта, ще ви потопят във вкусовото разнообразие на руската кухня. От богатото меню можете да изберете и майсторски приготвени специалитети с Белуга. Кулинарни изкушения, съчетани с изискани питиета като водка „Легенда Кремля“, „Кремльовка“ или „Белуга Нобъл“, носят пълна наслада на сетивата.

И това не е всичко. Освен удоволствието от хубавата храна и приятната, релаксираща обстановка в градината, за гостите на ресторанта ще звучат на живо любими руски романси и популярни шлагери. Три вечери, изпълнени с истинска наслада. Само в ресторант „Орешака“ на 1, 2 и 3 август – вечери на руската кухня, руските питиета и руската музика.

Преживяване, което всеки заслужава да си подари…

За резервации:

Тел. 0700 70 717, www.oreshaka-bg.com

Казанлък, ул. „Орешака“ № 86, срещу стадион „Севтополис“