До края на месец юли гостите на ресторанта могат да се насладят на апетитните изкушения от меню "Белуга"

Поради огромния интерес, който предизвикаха специалитетите от белуга, черен хайвер и водка „Белуга”, които предлага ресторант „Орешака” от 22 до 28 юни, Седмицата на Белугата продължава до края на месец юли.

Така ценителите на здравословната храна, приготвена от есетрова риба, могат да бъдат спокойни, че имат на разположение още един месец, през който ресторантът ги очаква в живописната си градина, а майстор-готвачите са винаги готови да изпълнят всяко желание от меню „Белуга”. Специално, за да сподели тънкостите в рецептите с белугата, черен хайвер и класическата им комбинация с водка ”Белуга”, в Казанлък дойде известният шеф Никола Петров.

И още една изненада – както досега в Седмицата на Белугата, така и през целия следващ месец всеки ден от 19.00 часа в ресторант „Орешака” ще звучи музика на живо. Любими песни - български и руски шлагери, световни евъргрийни допълват удоволствието от вкусната храна, хубавата компания, приказната обстановка и изключителното гостоприемство на персонала.

Вкусно, приятно, релаксиращо... неустоимо. Само в ресторант „Орешака”! И само за вас – Седмицата на Белугата, черния хайвер и водка „Белуга” продължава до края на юли, повече от месец!

Mеню „Белуга“

- Микс зелени салати c домашно опушена белуга с мариновано печено
авокадо, чери домати и бадемово лимонен дресинг;

- Бистра супа белуга с препечени кростини поднесена с ароматен дип;

- Карпачио белуга върху канапе от краставици с пъдпъдъчи яйца и черен хайвер;

- Зелени аспержи с поширано яйце,черен хайвер и водка „Белуга” coc;

- Белуга темпура със coc тартap;

- Филе белуга на BBQ със Зелени аспержи,пресни бейби картофки
и coc холандез.


За резервации:

Тел. 0700 70 717, www.oreshaka-bg.com

Казанлък, ул. „Орешака“ № 86, срещу стадион „Севтополис“