В новия брой на „Трибуна Арсенал“ – нови възможности за арсеналци

Нови възможности се предоставят на работещите в „Арсенал“ АД и „Арсенал – 2000“ АД, част от фирмената социална политика. За всички арсеналци, които имат желание да се ваксинират против COVID-19, е договорена възможността това да стане на територията на „Арсенал“, със съдействието на ДКЦ „Поликлиника – Казанлък“. Ще бъдат обхванати всички желаещи да се имунизират по график, съставен във всяка от фирмените структури. Повече подробности за тази нова възможност разказваме в Брой 251 на вестник „Трибуна Арсенал“.

И още една услуга, свързана със здравеопазването на работещите в най-голямото машиностроително предприятие в България. От 17 март 2021 г., всяка сряда, ще се извършват лабораторни изследвания в Кабинет № 20 на заводската Поликлиника. Кадрите на „Арсенал“ и „Арсенал – 2000“ могат да се възползват от медицинското обслужване на място, което значително ще ги улесни и ще им спести време.

В Брой 251 на вестника ви очакват още интересни истории – за 50-ата годишнина на Математическата гимназия в Казанлък и кои са негови възпитаници от „Арсенал“, за формите на професионално образование, за арсеналските кадри, които десетилетия наред не се отклоняват от пътя към завода, за казанлъшките таланти… И една „снимка“ на част от събитията, случили се в завода през всяка година, завършваща на единица.

В аванс за Международния ден на театралното изкуство – среща с примадоната на българския театър Адриана Будевска.

Приятно четене! И в интернет на линка: https://www.zakazanlak.bg/archive/251.pdf