Трудна 2017 за всеки трети


За всеки трети изминалата 2017 година не е била от леките.
Това показва обобщеният анализ на данните от приключилита в полунощ онлайн анкета на сайта zakazanlak.bg.
За 37,5% от участвалите в анкетата изминалата 2017 година е била трудна година, с различни проблеми и с нетърпение са очаквали новата.
Здравето е оценено подарък от съдбата през изминалата година за 16,7% от участниците в анкетата ни, за които това е повече от добър дар на финала й.


8% от читаталите на сайта ще запомнят 2017 година с различни пътувания по света, изненадващи промени в личен план и с „порасналата им работа“, каквото и да означава това.
Полезна в личен план е била годината за други 6,3% от участниците в анкетата, за които най- важното за тях през 2017 година е „преоткриването на самите себе си“.


За други 4,1% най- важното хубаво нещо от 2017 година е покупката на нов дом. На повече пари и нови членове в семейството са се радвали 2,8% от участвалите в допитването.
Независимо от календара, който безапелационно от днес астрономически е в новата 2018 година, астрологически и чисто енеригно до 16 февруари ще сме в плен все още на своенравния и променлив, изненадващ и скоклив нрав на Огнения червен петел. Което означава, че има още време за силни житейски и съдбовни водовъртежии обрати.


В първата за новата година анкета залагаме на важната политическа и международна новина, която от днес превръща България в европейски акцент: страната ни поема предсеадтелството на Съвета на ЕС за следващите 180 дни.
Събитието е историческо за историята на страната ни.
Затова и въпросът ни към читатателите на сайта е:

Какви ползи ще получи страната ни с председателстването на Съвета на ЕС в следващите 6 месеца ?


Вотът си може да оставите ТУК:

http://www.zakazanlak.bg/