Казанлъшките театрали ще представят първите си за годината спектакли в обновената зала „Любомир Кабакчиев“ от 10 февруари. В афиша на Общинския театър в Казанлък са включени три детски пиеси и една за възрастни, своеобразен реверанс към най-младата публика.
На 10-ти новата театрална година стартира с класическата пиеса „Грозното пате“, по едноименната приказка на Ханс Кристиян Андерсен. Представлението започва от 18 часа, както и всички останали детски заглавия през месеца.
На 13 февруари отново ще бъде изигран спектакълът „Четири жени без 4G“ – разказваш за трудностите на съвременния човек, когато е лишен от достъпа до социалните мрежи… Началният час е 19 часа.
На 17 февруари ще бъде представена пиесата „Пук и Чук“, по Турбьорн Егнер – една поучителна история, която напомня защо малчуганите трябва да си мият зъбките.
На 24 февруари е представлението на „Змеят и принцесите“ – една забавна авантюра, в която Змеят кандидат-жених трябва да се справи с вироглавството на няколко принцеси, обект на неговите сърдечни вълнения…