9 заглавия са включени в ноемврийския афиш на старозагорския драматичен театър „Гео Милев“. В две от тях ще гостуват артисти, извън заралийската трупа – Станимир Гъмов и Николай Урумов. Представленията ще се играят в Културния център, който се намира в сградата на Областната управа, поради ремонт на стария театър. Всички постановки са с начален час – 19 часа.
На 2 ноември на сцената ще представят „Методът Грьонхолм“ от Жорди Галсеран, сценичният вариант и режисурата дело на Стефан Спасов.
„Пижама за шестима“ на Марк Камолети е на 7 ноември, режисьор е проф. Атанас Атанасов.
На следващия, 8 ноември е представлението на шекспировата пиеса „Сън в лятна нощ“, на която сценичния вариант и режисурата е на Елена Панайотова.
„Иконите спят“ е авторски спектакъл на режисьорската Елица Йовчева – за последните дни от живота на поета Гео Милев и неговото най-близко обкръжение. Постановката ще се играе на 14 ноември, и на 19-ти, когато е Нощта на театъра.
На 16 ноември е радичковата „Суматоха“, с режисьор Дамян Тенев, спектакълът може да бъде видян и на 21-ви.
На 17 ноември заралията Станимир Гъмов е специален гост в драматизацията на Дейл Васерман по романа на Кен Киси – „Полет над кукувиче гнездо“. Режисьор е Стефан Спасов.
Проф. Андрей Аврамов представя на 19 ноември „Пинокио“ – драматизация на Рада Москова по едноименното произведение на Карло Колоди.
На 29-ти играят „Трите изстрела“ по творба на Агата Кристи, режисьор е Невена Митева.
На 30 ноември е представлението на „Лъжци по неволя“ от Антъни Нийлсън, където режисьор и участник в спектакъла е Николай Урумов.