Спортен празник за Купата на "Експерти за Казанлък" Спортен празник за Купата на „Експерти за Казанлък“ ще се проведе на 2-ри април – вторник в града.
Празникът се организира от едноименната група съветници и граждани, които са част от еня и е за студентите и преподавателите от Техническия колеж в града и от Факултета по машиностроене и уредостроене на филиала в Пловдив към ТУ – София.

Спортният празник започва в 8,30 часа на фирмения стадион в „Арсенал“. В него студентите -колежани ще се състезават в няколко дисциплини: крос – за мъже и жени, футбол на големи врати за мъже, народна топка – за жени и теглене на въже, където ще участват смесени двойки.
Финалите и награждаването на първенците, както и връчването на Купата на „Експертите“ ще е от 13,00 часа, също на стадиона.

Входът за посетителите на спортните надпревари е свободен и с отворен достъп.

Спортните празници на стадион „Арсенал“ са традиция по време на фирмения празник и винаги събират много емоции от участници и зрители.

От групата „Експерти за Казанлък“ се надяват в традиция да се превърне и спортният пролетен празник за студентите в Казанлък, обучавани в Техническия колеж и другите университетски поделения на ТУ София.