Близо 1 100 души от имащите право на глас 2 837 избиратели в град Крън са упражнили своя вот до 13 часа на обяд, съобщават от Община Казанлък.Три са избирателните секционни комисии в най-новия град в община Казанлък. Секциите са разположени на първия етаж на местното училище. Изобирет вървят спокойно, видя репортер на "За Казанлък" към 14 часа. Гражданите на Крън не са забелязали нарушения нито на изборния процес, нито на обществения ред. Балотажът за избор на кмет на Крън днес е между Теменужка Люцканова и Али Качан.

В двора на училището, както и вътре в класните стаи, където са секциите, се забелязват застъпници. Малка групичка от 5-6 млади мъже наблюдава влизането през входа на сградата по пътя към местата за гласуване. Мургав младеж посрещаше гласуващите по пътеката в двора на училището, по-късно той вече не беше забелязан наоколо.

Крънчани си коментират, че сякаш, в сравнение с миналата седмица, активността на гласоподавателите е по-ниска, но се надяват с приближаване на края на изборния ден, тя да се повиши чувствително. Чакащи пред секциите са не повече от трима-четирима души.