СЕДМИЦАТА ПОД ЗВЕЗДИТЕ : ГОЛАТА ИСТИНА ЗА ЖЕЛАНИЯТА-НОВОЛУНИЕ В СКОРПИОН /11.11.2015г./
Всичко от което, се нуждаем за да се почувстване комфортно, в посока споделени емоции, чувства, сексуални желания, финансова и морална подкрепа от другите, спечелено и придобито от партньорства/ сътрудничество, ще е фокус на нашите желания и цели, през тази седмица.
Новата Луна в Скорпион, под ръководството на анаретен Марс в Дева, може да ни направи твърде критични и консервативни в исканията ни, търсейки практичност в инициативите си. Знакът Скорпион се идентифицира силно със споделени финансови, сексуални, властимащи притежания и взаимоотношения и когато новолуние попада в този знак, може да ни е някак трудно да изразяваме спонтанно енергията на Скорпиона само за себе си, да нямаме желание да забелязваме потребностите на другите. Импулса на това Новолуние в Скорпион може да ни провокира, да сме твърде категорични, дори леко агресивни, дори и привидно пасивни, в проправянето на път и поставяне на начало, без значение какво ще ни струва. Може да не сме ние действителните инициатори, но може да сме водещите анализатори на инициативата.
Добре е да се ангажираме с бъдещи действия, използвайки собствените си ресурси и тези на другите ефективно, но без да използваме манипулативно поведение или да правим планове за отмъщение, заради минали преживявания. Сега е моментът да започнем да полагаме грижи по изразяваме на чувствата и емоционалните си нужди, а не само на сексуалните си и финансови желания. Да пожелаем да притежаваме самите себе си, а не другите, и да започнем да се учим как конструктивно да насочваме страстта си, вместо да сме фокусиране в това да манипулираме другите да ни предоставят това,което не сме в състояние или не желаем сами да си дадем.
Възможности за печеливши дейности, за родените със СЛЪНЦЕ ,АСЦЕНДЕНТ и МЕДИУМ ЦЕЛИ В СКОРПИОН, както и лични планети в знака, в индивидуалния хороскоп. Към представителите на : ДЕВА, КОЗИРОГ, РИБИ, както и АСЦЕНДЕНТ, в тези знаци - не се страхувайте, да преследвате вашите истински желания.
За любителите на "розови "листчета с (по)желания към страстното Новолуние в Скорпион : ВЕЗНИ, ЛЪВ, РАК, СТРЕЛЕЦ и АСЦЕНДЕНТ, в тези знаци- нека да са свързани с това, да се помирите с някой, да сте "квит". Сложете основите на едно сътрудничество или "мирен договор", с онези, от които зависите, представители на Слънчевия знак ТЕЛЕЦ и ще имате възможност за споделени финансови и емоционални придобивки.
За родените под Слънчевите знаци: ОВЕН, БЛИЗНАЦИ, ВОДОЛЕЙ, е добре да се идентифицирате с един по-успокояващ и обаятелен образ, за да инициирате своя идея. И за вас, родени с така отричаната и драматична ЛУНА В СКОРПИОН- подкрепете някого, направете нещо с изцелително влияние, така че да се почувствате сигурни и пълноценни.
Целете се в дълбокото, изразявайте конструктивно своята власт и задълбочете своя опит, за да удовлетворите вашите най-силни желания с Новолуние в Скорпион !
Астрологията като приятел
Рени Рахманлиева