Първият брой на „Трибуна Арсенал“ за 2021 година очаква своите читатели

Първият брой на вестник „Трибуна Арсенал“ за 2021 година вече пътува към своите читатели. С него идват и добрите новини. Нови, по-високи, основни работни заплати и увеличение на ваучерите за храна са договорени между ръководството на „Арсенал“ и синдикалните организации във фирмата. Те ще важат за всички работещи в „Арсенал“ АД и „Арсенал – 2000“ АД от 1 януари 2021 година.

Добри новини идват и от откриването на третия Салон на казанлъшките фотографи. Кадрите на четирима арсеналски специалисти са включени в изложбата, която бе открита на 12 януари. И четиримата вече са притежатели на почетни дипломи от Салона.

За пилота Йордан Йорданов, който 22 години не пропуска Богоявленския ритуал по спасяването на кръста в Стара река, за двамата арсеналски отличници от Алеята на трудовата слава – инж. Николай Шишков и инж. Атанаска Недкова, разказваме в първия брой на Новата година.

Представяме и ветерана арсеналец Огнян Чакълтов, който пише прекрасни есета за велики български личности като Ботев и Левски.

Споделяме и болката, която оставя едно тъжно събитие, случило се в самия край на изминалата година. След кратко боледуване си отиде инж. Станил Станилов, първи заместник-изпълнителен директор на „Арсенал“ АД и изпълнителен директор в „Арсенал – 2000“ АД. За изключителния специалист, колега, приятел, съмишленик разказват спомени хората, с които той е делил тежките моменти и радостта от успехите по пътя към възхода на „Арсенал“. Свеждаме глава пред паметта на една ярка личност в съвременната история на предприятието.

И традиционната страница 8. Очаква ни вълнуващ разказ за „човека епоха“ - невероятният майстор на танцовото изкуство Игор Мойсеев.

Приятно четене, скъпи приятели и читатели на вестник "Трибуна Арсенал". Нека Новата година бъде за вас здрава, изпълнена с щастливи мигове и успешни начинания!

Електронният вариант на Брой 247 на „Трибуна Арсенал“ можете да видите на линка: https://www.zakazanlak.bg/archive/247.pdf