Президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов се срещна с председатели и представители на синдикалните организации на „Подкрепа“ във всички сфери на територията на регион Казанлък. Заедно с него бе и конфедералният секретар Сашо Загоров, а домакин на срещата бе председателят на Синдикалния регионален съюз в Казанлък инж. Цветанка Пискова.

„Радвам се, че се виждаме в този състав на живо, защото пандемията наложи ограничения и в нашите контакти – обърна се Димитър Манолов към синдикалистите от община Казанлък и съседните й общини. – „Подкрепа“ е създадена като организация на свободния дух и всички ние се стремим да запазим този дух през годините“. По думите на президента на КТ „Подкрепа“ синдикатът представлява интересите на много хора. „Да, светът не е добър, но ако нас, синдикатите, ни нямаше, щеше да е още по-лош“, коментира той.

Представителите на различните синдикални организации поставиха въпроси, свързани с колективното трудово договаряне и категориите труд, за минималната работна заплата, за повишаване доходите на работещите в различните сфери, за ранното пенсиониране, за пенсионните фондове и ситуацията с втория пенсионен стълб за родените след 1 януари 1960 година и други.

На срещата с Димитър Манолов най-голямата синдикална организация в региона – ФСО на КТ „Подкрепа“ в „Арсенал“ АД, бе представена от нейния председател инж. Любомир Лалев и още трима изявени синдикалисти. Президентът на „Подкрепа“ отдели специално внимание на структурата, в която членуват работещи в най-голямото машиностроително предприятие у нас.