Най- новите произведения на автомобилната индустрия в света ще бъдат показани в Пловдив, от 11- до 13 юни включително, в организираното TRUCK EXPO 2020, съобщават от пресофиса на събитието- Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

Предстоящият форум освен чисто автомобилно шоу за търговски превозни средства, има амбоицията да се превърне и в платформа за мобилност, основана на софтуер и технологии.

Посетителите на TRUCK EXPO 2020 ще имат възможност да видят последните модели на водещите марки тежкотоварни автомобили, лекотоварните от категория N1, автобуси и специализирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари, финансови инструменти, вериги бензиностанции, застрахователни услуги.

Многобройни цифрови допирни точки, изложби на откритите площи и тест драйв зона ще дадат на посетителите множество възможности за взаимодействие и индивидуално изживяване.