Поетапното затваряне на участъци от ул. “Генерал Радецки“ за подмяна на водопроводната мрежа по проекта на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора, в Казанлък се удължава до 17 юли 2023 г., понеделник. Удължава се и срокът на въведената временна организация на движението в района на работа на ВиК, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата.
До 17 юли 2023 г., включително, ще важи забраната за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по ул.„Генерал Радецки“ в град Казанлък, както следва:

- В участъка от кръстовището на ул. „Генерал Радецки“ с ул. „Тюлбенска“ до кръстовището с улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“.

Остава в сила въведеният временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул. „Никола Петков“, ул. „Старозагорска“, улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

За времето на ВиК-ремонта пътуващите по градска линия №1 ще могат да ползват близките до ул. “Генерал Радецки“ спирки на бул. “Никола Петков“, до хотел „Терез“, на бул. “Княз Александър Батенберг“ – спирка „Белчовата къща“ и спирките на ул. “Любомир Кабакчиев“.

Промените в движението ще важат за периода до 17 юли 2023 г., понеделник, включително, от 08:00 часа до 17.00 часа.