Песента „Размисъл“ в изпълнение на поп и джаз певицата от Казанлък Надя Тончева се изкачи в Националната седмична класация за българска поп и рок музика Топ 20 на Българското национално радио и вече заема 7-о място. Песента бе едно от двете нови предложения за миналата седмица, когато бе представена под № 22. След онлайн гласуването, „Размисъл“ изпревари редица песни и вече е на предни позиции в класацията. Така през новата седмица от 6 до 12 април слушателите могат отново да дадат своя глас за казанлъшкото име в Топ 20 на БНР.

"Размисъл" е плод на творческото сътрудничество между известния български пианист, композитор и аранжор Ангел Заберски и певицата Надя Тончева. Текстът е авторски на Надя и е написан по музика на Ангел Заберски. В записа на „Размисъл“ участват едни от най-изявените български джаз музиканти - Ангел Заберски - пиано, Александър Логозаров - китара, Борис Таслев – контрабас, и Стоян Янкулов - Стунджи - ударни инструменти.

Песента е в ритъма на "боса нова", с подчертано ретро звучене, което ни препраща в стилистиката на 60-те години на XX век. Неслучайно и видеоклипът е в ретро стил – той е черно-бял и така още повече подчертава дълбоката чувственост, която излъчва песента.

Гласуването за „Размисъл“ и Надя Тончева продължава и през тази седмица на линка: http://top20.bnr.bg/?fbclid=IwAR3UQMvSKCbsV1LtiDrR1SzMTdXDQPlHkXvlreqEO8tP. За целта трябва да кликнем върху сърцето, отбелязано срещу песента и нейния изпълнител. Може да се гласува всеки ден по веднъж.

Песента може да се чуе на линка: https://www.youtube.com/watch?v=s21S3e_W8rQ&feature=youtu.be