От новия брой на "Трибуната"...

За Златото на "Арсенал", за един пионер на 90 години, за най- смислената кауза, наречена "Живот", са само три от поредицата теми, които ще намерите в новия брой на вестника, който чете Казанлък- "Трибна Арсенал". Изданието вече е при читателите си, като неговата онлайн версия може да се намери и прочете ТУК:

http://www.zakazanlak.bg/archive/195.pdf

За един малко познат у нас, но много резултатен и известен в света български изобретател разказва иданието в рубрикаат си "И ний сме дали нещо на света", както и за поредица радостни събития, случили се в живота на хората от голямата фирма.

За едно от градските събътия на годината- откриването на обновената сграда на Техническия колеж към ТУ - София в Казанлък разказва още изданието. В него ще намерите и информация за възможността да станете част от колектива на "Арсенал".

В навечерието на Десети ноември, дата, превърнала се в разделна за най- новата българска история, ретроспекцията за изминалите 29 години е през съдбата, живота, емоциите и размислите на една от телезионните емблеми на прехода- Ку-Кувецът и актьор Камен Воденичаров.

Тези и още интересни теми четете в 195-ят брой на вестинк "Трибуна Арсенал".