От новия брой на "Трибуната" ...
За големия празник на една от най- важните дирекции в „Арсенал“- наричана още софтуерното сърце на дружеството- ERP, пише новият брой на вестника, който чете Казанлък- „ Трибуна Арсенал“.

За големите предизвикателства пред младите хора, които създават и имат отговорни функции в отдела и които правят възможна по най- модерен начин работата в голямата фирма, разказва изданието.
За бъдещите колежани и тези, които знаят, че само с усъвършенстване и учене през целия живот, може да постигнеш това, което искаш и да станеш добър в професията, е информацията от изданието за двете нови специализации, които се разкриват от новата учебна година в Техническия колеж в Казанлък. Кои са те, какво ще се изучава в тях- информация от страниците на вестника.

За хората с интерес, колежаните и инженерите е новата книга на доц. Пламен Угринов от ТУ София – от серията Струготроника –„Програмиране на стругови машини с ЦПУ“. Какво може да научите от нея, в резюме от новия брой на вестника.

За поредната царица, която намира своето житейско пристанище и щастие в „Арсенал“ разказва Диана Рамналиева в рубриката „ЦарициТЕ“. В рубриката „Арсеналска гордост“ Юлия Младенова ниже разказ за четири студентски и колежански съдби на семейства, намерили ново вдъхновение и смисъл в предизвикателството да станат студенти след две десетилетия работа.

За една от емблематичните жени на миналото столетие –принцесата на Монако Грейс Кели е разказът в рубриката „Времена и хора“.
„Срещата“ този път е с преподавателя по политически идеологии от Философифския факултет на СУ доцент Борис Попиванов, според който младите у нас с толкова индефирентни към политическото и демотиривани за политическа активност, че се задава криза на политичесиката класа и дефицити.

Новите възможности за работа, празници, арсеналска и казанлъшка хроника- тези и други полезни четива и информации ще намерите в новия, 189 брой на вестник „Трибуна Арсенал“.
Изданието е достъпно и през сайта, може да се чете онлайн ТУК: