Оригинална китара подарява на късметлия „Кремона- България“

Оригинална китара Киано, част от сигнатурната серия фюжън китари на казанлъшката фабрика за струнни и щрайхови инструменти „Кремона- България“ ЕООД, разработена заедно с китариста Луло Рейнхард, ще бъде разиграна на томбола и ще намери своя късметлия по време на тазгодишното, второ издание на Джаз фестивала в Казанлък, организиран в рамките на Празниците в Долината на тракийските царе.


Това става ясно от публикувано съобщение на фестивалната страница от ръководството на „Кремона- България“. Казанлъшката фирма за втора година е основен партньор на организаторите на фестивала – Община Казанлък и певицата Надя Тончева .

Томболата ще се тегли в последния фестивален ден, предназначен за международното участие- 28 август, когато с виртуозните си изпълнения в стил Латино суинг публиката ще радва Квартетът на Луло Рейнхардт и Андре Кренгел.

Самият Луло Рейнхарт, който е племенник на световноизвестната джаз легенда в стил „джипси суинг“ Джанго Райнхард, лично ще подари на късметлията, по време на концерта, китарата с личен автограф.

За участие в томболата е нужно да се изпрати информация с име и имейл или телефон за контакт на участника в томболата на фирмения имейл factory@kremona.com или на фейсбук Kremona Factory.
Талони за участие може да се попълнят и пуснат по време на фестивала в специален пункт в близост до сцената. Всеки ценител ще може да ще може да просвири, както модела от томболата, така и други китари на казанлъшката фабрика през трите фестивални дни.
Веднага след фестивала в Казанлък, немската формация ще радва джаз публиката и в Бургас.
Концертът там е на 30 август, от 20 часа в Изложбен комплекс „Флора“ в Морската градина .