Това е най-вдъхновяващото и оптимистично Новолуние през годината, уверяващо ни всеки път по това време, да започнем нещо ново отначало. Новите ситуации, събития, хора, срещи, които ни обещава Новолунието в Стрелец, ще носят скрити послания и затова е добре да сме настроени по- авантюристично и философски в своите инициативи и пожелания. Революционно настроените Уран и Марс ще провокират нуждите на новата Луна в Стрелец, да търси нови по-прогресивни възгледи и идеи, обучения и образователни програми, които да сбъдне(м) в бъдеще, така че да изгради една по-отзивчива и свободна към нуждите ни система от вярвания и убеждения. Затова преди да стартираме нещо ново като дейност, намерение, около Новолунието в Стрелец, е добре да имаме ясна и обективна преценка за същите и като перспектива. Ако все още имаме съмнения, дали да започнем да " стреляме" към нова цел или пък не знаем какво точно искаме да си пожелаем, Главнокомандващият на новолунието- Юпитер, ще ни предизвика да потърсим повече информация, анализ, консултация, за да осмислим истинския смисъл на онова, което ще инициираме в посока бъдеще.
Обещайте си да бъдете по-скоро полезни със своите пожелания и нови начинания, отколкото екстравагантни и фанатични. Не се опитвайте да започвате много неща наведнъж, защото рискувате да не направите нищо. Не бъдете предубедени в своите начинания и не правете " от мухата слон", ако срещнете спънки. По възможност не се втурвайте в нови финансови спекулации.
Представителите на огнените знаци и Асцеденти : СТРЕЛЕЦ, ОВЕН И ЛЪВ, ще са мотивирани да "надушат" буквално бъдещите възможности и да ги оползвотворят в действителност, благодарение на импулса предизвикан от Юпитер. Как да сбъднат своя миг в бъдеще, но без да се огъват твърде лесно пред предизвикателствата, да помислят и представители на Подвижния кръст и Асцеденти : БЛИЗНАЦИ, ДЕВА, РИБИ. Съществува възможност да се оценят по нов начин взаимоотношенията и партньорствата при зодиакалните знаци ВЕЗНИ и ВОДОЛЕЙ, както и да има инициатива за нови такива при пътувания или комуникации извън страната. Нужда от нови професионални и финансови ангажименти като възможности в бъдеще или защита на осъществени вече такива при представителите на : ТЕЛЕЦ и КОЗИРОГ. За водните знаци : РАК и СКОРПИОН, е добре да внесат повече импулс и динамика на съществуваща за тях ситуация, информация като възможност за осъществени постижения или амбиции.

Не скитайте сами, а препускайте към другите !

Астрологията като приятел с
Рени Рахманлиева