Нова промяна  в състава на Общинския съвет на Казанлък

Нова промяна в състава на местния парламент на Казанлък ще стане факт на предстоящото на 31-ви март заседание. Клетва като общински съветник, втори мандат от групата на Експерти за Казанлък ще положи Красимира Харизанова- главен представител за Казанлък на „Дженерали застраховане“.
Тя влиза на мястото на подалия молба за освобождаване от местния законодателен орган Нанчо Видев, който от началото на седмицата е назначен за началник отдел „Екология и транспорт“ в Община Казанлък, след спечелен конкурс.
Красимира Харизанова влиза в състава на ъвета, от т. Н. а езика на ОИК Списък Б, където не се вземат под внимание събраните преференции на отделните кандидати, включени в листата, а по реда на първоначалната подреба на листата, без отчитане на преференциите. Това е така, заради изчерване на квотата с преминалите изискуемия праг на преференциите, на база спечелени мандати.
От конституирането си в началото на ноември до момента, това е втората рокада в групата на Експертите за Казанлък и трета за Общинския съвет.