В Деня на народните будители – 1-ви ноември в споделеното работно пространство на Стара Загора „ZaraLab” (ул. „Княз Александър Батенберг“ 28) се представена образователната инициатива за мотивация и личностно развитие на ученици „Аз и моят успех“.

Пилотната годишна програма „Аз и моят успех“ няма аналог за страната в момента.

Тя включва 28 безплатни мотивационни събития в четири различни панела, които ще се водят от професионалисти с релевантен опит. Целта е младежите да се подготвят с умения и компетенции за реализиране в условията на глобалната икономика.
Програмата е насочена към ученици от 10-ти, 11-ти и 12-ти клас, като не е от значение в какъв профил на обучение са те за създаване на универсални умения, които биха били необходими на всеки един млад човек при бъдеща успешна реализация.

Всеки панел събития има различна цел, като първият ще запознае участниците в академията със съвременните техники за вглеждане и откриване на себе си, които ще им помогнат при изграждането на личностната им мотивация и последващото им кариерно ориентиране.

В рамките на втората половина на годишната програма ще има предвидено индивидуално менторство според интересите и нуждите на всеки желаещ участник.

Откриващото събитие е отворено за всички желаещи да го посетят. Не се изисква предварителна регистрация. Подробности можете да намерите тук: https://www.facebook.com/events/503941343424097/