Несебър попадна в престижна класация на сп. "Hello"

Несебър влезе в класацията на списание "Hello" за 14-те най-добри места за прекарване на лятната ваканция през 2021 година, на които да отидете, ако имате бебета или малки деца.
Ваканциите с бебета и малки деца могат да бъдат много голямо предизвикателство... Опитът за намиране на перфектния баланс може да стане много стресиращ, затова събрахме някои от най-добрите дестинации за почивка с малки деца и бебета, които трябва да имате предвид за 2021 г. (в зависимост от пандемията на коронавируса, разбира се), пишат от Hello.
В класацията място намира и Несебър.
"България има много непокътнати плажове със син флаг, които са едновременно чисти и безопасни, така че можете да се забавлявате, играейки в пясъка или плувайки в морето с малките.
Несебър има както стар, така и нов град за разглеждане, с много места за пазаруване и хранене през деня и привечер, преди да се оттеглите в хотела, за да приспите бебето", пишат от Hello.
В класацията влизат още Коста дел Сол, Майорка и Тенерифе – Испания, Алгарве – Португалия, Агия Напа – Кипър, Рим и Тоскана – Италия, Бали – Индонезия и др.

VESTI