На 26-ти март #ПОИСКАЙ ПРОМЯНАТА!


Драгомир Стойнев:Горд съм, че съм водач на Старозагорската листа. Няма сфера, в която хората в нея да нямат експертиза и професионализъм. Кандидатите за народни представители са изключителни, интелигентни, възпитани, образовани, опитни, мислещи за България и наистина е голяма чест човек да е водач на такава листа на „БСП за България”. Основната ни задача на 26-ти март е „БСП за България” да бъде първа политическа сила и да имаме кабинет, сформиран начело с Корнелия Нинова.

Хората сами казват, че искат промяна, защото не можем да продължаваме да съществуваме по този начин. Искаме да има работеща икономика, която да не е базирана на европейски фондове и обществени поръчки, защото там се ражда най-голямата корупция. Затова имаме бедни общини и богати кметове.

Програмата ни е алтернатива за България. В нея залагаме на българското производство, на българския потребител, не случайно искаме за всеки български предприемач до 35 години, създал собствена фирма и желае да сбъдне тук мечтите си – две години той да не плаща данък печалба. Като спечелим изборите, създаваме Държавен фонд „Индустрия” със средства, насочени към слабо развитите региони за производство, който да подпомага именно българските предприемачи. БСП, променена, тръгва да променя и държавата. Това ни дава и самочувствие.

За нас каузата България е най-силна и ни зарежда за победа, защото се борим децата ни да останат тук. На 26-ти март - За България!
Корнелия НиноваВсеки един от вас, българи, ще бъде важен за нас в бъдещото управлението на страната. Всеки от вас ще има своето място при нас и заедно ще взимаме решенията!

Благодаря Ви за силата и енергията, която ни давате. Благодаря Ви, че в област Стара Загора започна промяната –тук бе първото представяне на кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Ние продължихме този промяна, като променихме БСП и ще продължим до 26 март, когато ще спечелим изборите и ще променим цяла България.


От Левски досега искаме да сме равноправни с другите европейски народи. Българи да си вземем свободата, спокойствието и сигурността от Бойко Борисов. Ще ви върнем самочувствието, ще бъдете свободни хора. България ще има чест и достойнство. Ще има силна икономика, здравеопазване и образование. Да запазим българската култура! Ние желаем промяната, и българско производство, български стоки и храни на българската трапеза. Ние сме за малкия и средния бизнес, за българския производител. Левицата ще сложи таван на усвояване на земеделските субсидии от един производител, защото няколко фирми взимат всички средства, докато малките и средните производители загиват.


България няма да позволи намесата на чужда държава във вътрешните й работи и БСП е за отмяна на постановление 208 за заселване на чужденци в българските общини. БСП си поставя за цел да приключи с паралелната държава, която преходът създаде. Така ще дойдат голяма част от средствата за пенсии, за политики за младите хора и за развитие на науката.

Помогнете ми да върнем смелостта, правото на мнение, силата да го отстояваш, да не се страхувате от нищо, да не се страхувате от политическа репресия, да не се превивате пред никой политик, да не целувате ръка на никой политик, както правят в една друга партия. Искаме да ви върнем свободата. Ако не харесвате живота си такъв, какъвто ви го направиха ГЕРБ, подкрепете ни.

Всички партии говорят за промяна, но никой не я направи при себе си. Ние го направихме. Затова днес се изправяме пред българите и искаме доверие. Обявяваме се за кардинална смяна на модела на управление през целия преход.

За себе си! За семейството си! За България!

Гласувайте с номер 10 за кандидатите на Коалиция „За България”Областен съвет на БСП - Стара Загора

Четете Новините тук: http://www.bsp-obls-starazagora.org/