Лицата на „Арсенал“ – в делник и празник

Новият брой на „Арсенал“ идва с пролетно настроение. Не само заради високите температури навън, а и заради сърдечните срещи с хора, постигнали хармонията между работа, семейство, хоби. Лицата на „Арсенал“ – в делничното им ежедневие и в празничното настроение, което си създават. Прочете за тях в новия брой на в. „Трибуна Арсенал“.

В брой 299-и разказваме и за поредния жест на съпричастност от страна на Коалиция „Алтернативата на гражданите“, които дариха лични средства в подкрепа на пострадалото население от земетресенията в Турция и Сирия.

80 години от спасяването на българските евреи се навършват на 10 март 2023-а. За еврейската общност в Казанлък събрахме колоритни спомени на съвременници.
Нови възможности за работа в „Арсенал“ и реализацията, която са намерили в дружеството млади кадри и ветерани.

120 години от рождението на доайена на съвременната българска журналистика, родения в Казанлък, проф. Георги Боршуков, се честват тази година. По волята на съдбата, неговият баща – Еню Боршуков, е кмет на града през 20-те години на миналия век и по негово време се създава парк „Розариум“. Тази година пък се навършват точно 120 години от Празника на розата. Важна за града историческа връзка, която проследяваме само във в. „Трибуна Арсенал“.

Приятно четене: https://www.zakazanlak.bg/archive/299.pdf