Днес е вторият ден на специалния благотворителен Коледен базар "Hand made за кауза”, посветен на набирането на средства за лечението на 28 годишен младеж от Казанлък Базарът се организира от сдружение „Бъдеще за децата” . Целта е да бъдат събрани нужните 24 хиляди лева за две операции през януари, които да върнат двигателните възможности на младия фармацевт Деян Костов.
В рамките на един месец в Сдружението пристигаха коледни украшения и сувенири, картички и елхи, сътворени от деца. Така са събрани различни коледни картички, сувенири, украси, коледни герои и други артикули.
Призивът „Нека заедно помогнем на Диан Костов!” бе отправен към граждани, бизнеса, фирми и предприятия, медии, институции, училища, детски градини и социални услуги, и изобщо всички ДОБРОтворци в Казанлък и България.


В Доброволческа Коледа за Диан Костов се включиха ученици, учители, директори, родители и много приятели от СОУ „Екзарх Антим I” гр. Казанлък, Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм в града, ПГ „Иван Хаджиенов” гр. Казанлък, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” село Ръжена, ЦДГ „Синчец” село Копринка, ЦДГ №15 „Звънче” гр. Казанлък, ОДЗ №18 „Пчелица” гр. Казанлък и филиал в с. Бузувград, ЦДГ №9 „Слънчице”, гр. Казанлък, ЦДГ „Дружда” село Александрово, общ. Павел Баня,ОДЗ № 6 „Еделвайс”, Дневен център за деца с увреждания гр. Рудозем, Дневен център за деца/възрастни с увреждания гр. Казанлък, ЦДГ №1 „Здравец” гр. Казанлък, Хуманитарна гимназия „Св.Св. Кирил и Методий” гр. Казанлък.

Щандът, от който и днес днес могат да бъдат закупени различни коледни украшения и артикули в помощ на каузата, е разположен в пешеходната зона на центъра на Казанлък, на пл. „Севтополис,” в близост до Културно-информационния център на Общината. Обозначен с транспарант и кутия.
Благотворителната инициатива се осъществява с подкрепата и на Община Казанлък.