Фотокадър на казанлъшкия ученик Габриел Караколев влиза в оспорваната надпревара за Модна снимка на 2018 година, след като стана победител за месец декември във 2-рия Национален фотоконкурс, обяви във Фейсбук страницата си Българската Асоциация на Модните Фотографи (BFPA) - BULGARIAN FASHION PHOTOGRAPHERS ASSOCIATION.

Габриел Какароколев е възпитаник на Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм в Казанлък и кадърът, с който участва в националния фотоконкурс за Модна снимка, е на негова съученичка. От профила на талантливото момче се вижда, че фотографията е в кръвта му и неслучайно любителите и ценителите на фотографското изкуство са избрали неговия кадър за победител на месец декември.

Изключително големи са шансовете творбата на Габриел Караколев да бъде избрана и за Модна снимка на 2018 година. Габриел е единственият финалист от Казанлък, който ще се състезава с фотографи от Варна, Добрич, Панагюрище, Бургас, София, Плевен, Пловдив, Шумен и Пазарджик.

Крайният срок за гласуване е 15 декември 2018 г., 24.00 часа. Всяко харесване, споделяне и коментар в страници, групи, блогове носи 1 глас, а всяка медийна публикация умножава резултата по брой публикации и интервюта за автора, творбата, конкурса, благотворителната кауза.

Ако снимката на младия казанлъшки талант победи във фотоконкурса, освен авторитет за своя роден град, победителят печели публикация на корица на страницата и група на BFPA, ВИП акредитация за 32-ра и 33-та Fashion Week Bulgaria ‘2019 в София, за 3-та Bridal Fashion Week ‘2019 в Пловдив, отпечатване на национален еднолистов благотворителен Моден календар ‘2019 в полза на кампанията "Мода за Здраве" и изложба в родния град на автора.

Повече информация за финалистите и за гласуването за Модна снимка на 2018 година можете да намерите тук: https://www.facebook.com/BulgarianFashionPhotographersAssociation/photos/a.1994979397254458/1994988853920179/?type=3&theater