Десет дни почивка по Коледа и Нова година- за арсеналци

10 дни ще почиват арсеналци по Коледа и нова година, съобщава в новия си брой фирменото печатно издание " Трибуна Арсенал".

За предстоящия благотворителен базар, в който родители и близки на "Буратинци" с ентусиазъм се включват и как една млада майка крои коледни играчки от хартия, в името на кауза Добро, ще научите още от изданието.

Срещата този път е повече от празнична и поводна- в Международния ден на студентите интервюто е с ръководителя на Техническия колеж в Казанлък- професор Ивайло Ганев.

Личността от Арсеналската алея на славата този път е повече от взривоопасна, според авторката на очерка за Наталия Бабаджанова- рускиня, военен инженер и жена .

В новата рубрика на вестника, който чете Казанлък АРТсенал срещата е с друга магична жена, за която красотата и корените български са част от ежедневието й- шивачката на ансамбъл "Арсенал" Стоянка Брайкова.

Близо 900 книги са дарени на фирмената библиотека през отиващата си година, сред тях са и няколко изключително ценни и редки издания, е друга тема от вестника, който може да се прочете тук:http://www.zakazanlak.bg/archive/172.pdf


В последния 172 брой на вестник " Трибуна Арсенал" в рубриката за времената и хората ви очаква и разказ за първата жена - Нобелов лауреат и впоследствие носител на две Нобелови награди химичката Мария Кюри.