Да подкрепим д-р Николай Игнатов

От днес до 23,59 часа на 21 януари казанлъчани могат да дадат онлайн вота си за подкрепа за своя съгражданин, анестезиологът д-р Николай Игнатов. Той, заедно с още петима известни бургазлии е номиниран за „Личност на годината 2019”.

Д-р Николай Игнатов е номиниран като реаниматорът с миротворческа мисия, помогнал на стотици хора да преживеят ужаса на войната.

Онлайн вотът и номинациите са организирани от редакционния екип на Флагман.бг и под патронажа на областния управител на Бургас Вълчо Чолаков.


Д-р Игнатов е израснал в Казанлък, където завършва средното си образование. Възпитаник е на Медицинския факултет в Тракийския университет в Стара Загора.
До 2011 година е работил в Стара Загора, за кратко е бил част от екипа на Казанлъшката болница, а от 2011 година е началник на Отделението по анестезиология и интензивно лечение на университетска болница „Дева Мария“.

Повече за д-р Николай Игнатов може да прочетете ТУК: https://www.zakazanlak.bg/ot-denya-20/nominiraha-kazanlchanin-za-lichnost-na-godinata-2019-10533


Гласуването в интернет за всеки един от 6-тимата номинирани ще донесе половината тежест в крайното класиране.
Останалите 50% ще се оформят от вота на компетентното жури, в което са включени 5-има членове с безспорен авторитет.
Журито ще заседава в Областна управа Бургас на 23 януари от 18,00 часа – ден преди церемонията.


Победителят и носител на приза „Личност на годината 2019“ ще получи статуетката на бургаския скулптор Огнян Петков, символизираща флагман.


Можем да подкрепим казанлъчанин д-р Николай Игнатов в надпреварата за престижното отличие, което с делата си заслужава, като дадем своя онлайн вот за него ТУК:

https://www.flagman.bg/article/205383

https://poll.app.do/polls/lichnost-na-burgas-2019/forms/116688438/thankyou

Тържествената церемония по награждаването на Личност на годината 2019 ще се проведе на 24-ти януари, петък, 2020 г. в зала „Георги Баев“ на Културен център Морско казино в Бургас.