От днес за два дни се въвежда временна организация на движението чрез забрана за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул. „Александър Стамболийски“ в Казанлък, както следва:
- кръстовището на ул.„Александър Стамболийски“ с ул.„Цар Освободител“ ще бъде затворено в двете посоки.
Въвежда се временна организация на движението чрез забрана за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Цар Петър“ както следва:
- в участъка от кръстовището на ул. „Цар Петър“ с ул.„ Витоша“ ще бъде затворено в двете посоки.
Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул. „ Витоша“, ул.„24-ти Август“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.
Въвежда се временна организация на движението / ВОД/ чрез забрана за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Александър Стамболийски“ както следва:
- кръстовището на ул.„Александър Стамболийски“ с ул.„24-ти Август“ ще бъде затворено в двете посоки.
Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„ Витоша“, ул.„24-ти Август“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.
Въвежда се временна организация на движението /ВОД/ чрез забрана за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул. „Александър Стамболийски“, както следва:
Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул. „Цар Освободител“, ул. „Витоша“, ул. „24-ти Август“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.
- кръстовището на ул.„ Александър Стамболийски“ с ул. „Мургаш“ ще бъде затворено в двете посоки.
Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул. „Кайнарджа“, ул. „Москва“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.
Временната организация на движението на МПС-та ще важи от 8часа на 27 юли до 17 часа на 28 юли. Промените се налагат във връзка с ремонтни дейности на „ВиК“ЕООД – Стара Загора в Казанлък за подмяна на водопроводната и канализационна мрежа.