Брой 298 на в. „Трибуна Арсенал” –  дарителството, запазена марка на арсеналци

Новият, 298-и, брой на в. „Трибуна Арсенал”, отново пътува към хилядите си читатели. И отново страниците му са пълни с добри новини за дарителство, за успехи, за ветерани, посветили се на „Арсенал”, и за млади хора, чиито професионални амбиции са свързани с дружеството.

Дарителството – запазена марка на арсеналци. За това разказваме в новия брой на вестника. Дарителството като мисия на Коалиция „Алтернативата на гражданите” и като съпричастност и протегната ръка от хилядите арсеналци, включили се в кампанията за помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия.

Във вестника намират място нашите срещи с ветерани, изминали целия си трудов път в завода. Представяме и двама млади, талантливи и енергични старозагорци, избрали „Арсенал” за своята трудова реализация и професионално развитие.

В новия брой има любопитни и малко известни факти за културния живот в Държавната военна фабрика, спомен за един от директорите на дружеството и бивш кмет на община Казанлък, за потомъка на революционера Иван Стоянович – Аджелето.

С какво се занимават бонистите и какви са интересните факти, свързани с българския лев? Къде ще отидат тази година уникалните мартенички, изработени в Енина? За това разказваме още в новия брой на в. „Трибуна Арсенал”, както и за големия руски художник, отразил в картините си героизма на воините и опълченците в Руско-турската освободителна война.

Четете ни и на линка: https://www.zakazanlak.bg/archive/298.pdf