Брой 268 на в. „Трибуна Арсенал“ пътува към читателите си

Брой 268 на в. „Трибуна Арсенал“ вече се завъртя в печатницата. Преди да бъде в ръцете на хилядите си читатели, топъл и ухаещ на печатарско мастило, може да го разлистите във виртуалното пространство. И отново вестникът идва с добри новини, за да бъдат по-ведри дните ни.

Мащабно обновяване на инфраструктурата на територията на „Арсенал“ се осъществява на територията на предприятието. Преасфалтиране на вътрешнозаводски пътища, ремонт на сгради, ново строителство – всичко това говори за размаха на строителните дейности в дружеството.

Пореден дарителски жест на Коалиция „Алтернативата на гражданите“, този път в подкрепа на казанлъшката спортна гордост – женския състав на Волейболен клуб „Казанлък волей“. Сребърните ни медалисти от миналия сезон извоюваха победа над словашкия състав на „УКФ Нитра“ в зала „Багира“ – Казанлък, а тази вечер играят за победа в град Нитра.

Авторски дебют във в. „Трибуна Арсенал“ прави една талантлива арсеналка – Мирослава Енева, която разказва за 140-годишна машина, съхранена в завода.

За ексглавния юрисконсулт на „Арсенал“, днес известен адвокат и майстор на уникални копия на стари къщи и тракийски колесници, Александър Александров, който утре празнува рожден ден, разказваме в този брой.

И още – за Мая Иванова, която тръгна към планинския първенец на Африка, за медалиста Александър Проданов, за журналиста Петър Марчев, работил в арсеналския вестник в зората на демокрацията, за състоянието на трудовия пазар в Казанлък и Старозагорска област, четете на страниците, които сме подготвили.

С поглед към лятото - отстъпките за ранни записвания в морски комплекс "Арсенал", срокове, цени, условия.

И „черешката на тортата“, както винаги, е известна световна личност. Този път представяме автора на „Властелинът на пръстените“ Джон Толкин.

Приятно четене: https://www.zakazanlak.bg/archive/268.pdf