Брой 263: За успехите на фирмата по света, за арсеналския женски футбол и още интересни неща
Отново пътува към хилядите си читатели вестник „Трибуна Арсенал”. В неговото 263-то издание разказваме за успехите на „Арсенал” и „Арсенал – 2000” на световно ниво, за младите арсеналски кадри, които освен в цеховете, не отстъпват на мъжете и в спорта, дори ги надминават, за паметта на времето, за изкуството.

Представяме интeресни събеседници от днешно време, любопитни факти от миналото, икономическа информация за общината, прекрасни кадри на арсеналски любители фотографи.

Акцент е поставен и върху мерките, които „Арсенал” въведе за ограничаване разпространението на коронавируса и предпазване на неговите работници и служители от заразяване. Както винаги, дружеството своевременно предприе всички необходими мерки с цел опазване здравето на целия многохиляден персонал на предприятието.

Пожелаваме приятно четене на всички читатели на в. „Трибуна Арсенал”. Ако сте нетърпеливи да разлистите Брой 263 преди да пристигне от печатницата, може да направите това на линка:https://www.zakazanlak.bg/archive/263.pdf