Две нови и професионално подготвени лица издига Казанлъшката структура на ГЕРБ

Три са издигнатите номинации на Народни представители от Казанлък за 44-то Народно събрание.

За това информират от Пресцентъра на общинската организация на ГЕРБ в Казанлък.

Предложенията на казанлъшките членове на ГЕРБ за кандидат-депутати са за Лиляна Павлова, Борис Кърчев и Йоана Йончева.

Ексминистърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова е издигната заарди многоборйните си заслуги и подкрепа за Казанлък.

Като Министър на регионалното развитие и благоустройство в двете правителства на ГЕРБ, в Казанлък се реновираха парк "Розариум", парк "Тюлбето", свързващата велоалея между двата парка, реконструкция по МБАЛ "Д-р Христо Стамболски", подмяна на стари водопроводни тръби в кв. "Васил Левски", както и започващата подмяна на такива в кв. "Изток".


сн: Марица

Борис Кърчев в момента е Председател на комисията по култура, информационни средства и вероизповедания и Член на комисията по устройство на територията, инфраструктура, строителство и транспорт в Общински съвет Казанлък от групата на ГЕРБ. Роден е на 06.06.1973г. в гр.Стара Загора. Завършил е тамошната математическа гимназия с отличен успех. Има висше техническо образование от ТУ-Варна, специалност "Електрически машини и апарати". Има и докторантура по специалността "Електрически машини". През 1996г. започва изграждането на първата си кабелна телевизия в гр. Симеоновград със съдружника си и до днес Бойко Байчев. Кърчев е познато име за казанлъчани, като един от управителите на кабелния оператор " Би Би Си Кейбъл". През 2006г. той и тогавашните му съдружници създават и ТВ канал „ТВ Тракия Казанлък”. От 2016 е издигнат за Председател на Фондация "Чудомир". През годините в Казанлък е подкрепял талантливите деца и спортните клубове.
Йоана Георгиева Йончева - Фильова е член на Младежката структура на ГЕРБ в Казанлък. тя е инай- младата номинация от града на розите. Йоанна е на 32 години, омъжена, с 3 деца. Завършила е Бостън МА - бакалавър (бизнес мениджмънт, бизнес администрация) и ХТИ Бургас - магистър.