Сдружение „Бъдеще за децата“ организира Благотворителен кулинарен базар в подкрепа на Гита Славова! Една прекрасна жена от Казанлък, наш служител и майка на две момичета, диагностицирана с тежко заболяване - Вторично прогресивна Множествена склероза. „Тя и нейното семейство се нуждаят от нашата помощ, за да може Гита да живее нормално“, апелират към своите съграждани организаторите.
Сумата, която е необходима за лечение в чужбина е 110 000 лв. Тя е непосилна за тях. Интервенцията, която може да спаси Гита е трансплантация на собствени стволови клетки, придружена от химиотерапия. Трябва да бъде изградена нова имунна система и това е единственият лъч надежда за нея.
„Както и неведнъж сме го правили - запрятаме ръкави и помагаме!
Базарът ще се състои на 19 и 20 декември, в Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25 (северно от парк Розариум).
Всички колеги на Гита – социалните асистенти от „Асистентска подкрепа“ в Казанлък, ще изработят и приготвят домашни печива и сувенири – посветени на предстоящите Коледните празници“, съобщават от сдружението.
Организатори на събитието са: Социална услуга „Асистентска подкрепа“, при сдружение „Бъдеще за децата“, с координатор Красимира Димитрова.
Нека заедно да помогнем за един по-добър живот! Защото Чудесата ги правим Заедно!