На 26 февруари от 18.30 ч. в Зала 1 на хотел „Верея” в Стара Загора бившият журналист и бивш заместник-областен управител на Велико Търново Иван Спиридонов ще представи първата си книга със заглавие “Сатанизъм unlimited”.

“В книгата се опитвам да синтезирам процесите на тотална духовна и материална развала, обхванали държавите и обществата, които поне на думи, са бели и християнски и които аз наричам „наша цивилизационна общност“. Опитвам се да покажа размерите и ужаса на тази развала дори и на тези, които още не я виждат”, казва Иван Спирдонов, енциклопедист и бунтар по душа.

Авторът е роден 27 октомври1966 г. във Велико Търново. Магистър по история и география, магистър по икономика. Работил е дълги години като журналист в Дарик радио, вестниците "Демокрация", "Отечествен фронт" и др. Заместник областен управител на Велико Търново е по време на правителството на Иван Костов. Автор е на десетки публикации, блогър и политик. Съавтор на изследването "Дефицитът от ключово знание за реиндустриализация на икономиката на знанието". Женен, с двама сина.

"Сатанизъм unlimited" е първата му самостоятелна книга, чието първо издание бързо се изчерпва. Авторът ще представи на публиката второ, преработено издание. В момента Иван Спиридонов подготвя нейното продължение "Оптимизъм unlimited".