185-ият „Трибуна Арсенал“

Готов е 185-ият брой на вестник „Трибуна Арсенал“. Както винаги, и този брой стига до вас чрез книжното издание, което сигурни сме, очаквате с нетърпение, и по интернет чрез сайта zakazanla.bg. И има защо. В него ще прочетете за Нея, Царицата, която е била тук стотици години преди нас, ще бъде тук и занапред.

В настоящия брой ще прочетете за успешното представяне на „Арсенал“ на Тринадесетата международна изложба „Хемус ‘2018“, състояла се в Пловдив. Фирмата участва и на изложението в Париж - EUROSATORY, което се провежда за 26-и път.

Отново за Почетните граждани на Казанлък, единият от които е арсеналецът Христо Стоянов, прочул България чак в Страната на изгряващото слънце, а вторият е син на арсеналски инженер – проф. Теньо Попминчев, направил революционно научно откритие.

За неподозираните таланти на работниците и специалистите на дружеството е материалът за инженер Димитър Димитров от ПИС, който „хваща“ в кадри деня. И още един арсеналец е на страниците на вестника. Споделяме пътя от Леярната до Алеята на славата на Жоро Дърменов, „навъртял“ 41 години трудов стаж.

Квалификационната програма на „Арсенал“, партньорството по дуалното обучение с Механотехникума, Технофестът с участието на фирмата, са част от темите в новото издание на вестника.

Любимата на поколения българи поп певица Маргарита Хранова се представя пред читателите на „Трибуна Арсенал“ в едно откровено интервю. За един изключителен българин, открил лек за страшна болест, разказваме преди Еньовден.

Разгърнете „Трибуна Арсенал“, за да бъде успешен и пълен денят ви. Можете да прочетете статиите от 185-ия му брой и на сайта zakazanlak.bg: http://www.zakazanlak.bg/archive/185.pdf