Сдружение „Жените на Казанлък“ се срещнаха с членове на НЧ „Петко Манолов – 1932“ в с. Долно Изворово. Това е поредната приемна, която сдружението открива в населени места на територията на община Казанлък. Инициативата е в рамките на Гражданско обединение „Равни БГ“ и бе организирана със съдействието на Ваня Кръстева, секретар на читалището.
Обсъдени бяха проблеми и въпроси от обществен интерес. Жените изразиха своята готовност за обща ангажираност и подкрепа, както и да се присъединят като членове на сдружението.
„Нашата цел е да достигнем до всички населени места в Община Казанлък, за да чуем всички гледни точки и предложение – сподели Стела Кехайова, председател на сдружение "Жените на Казанлък". – Хората трябва да имат достъп до информация, да имат усещането, че ще бъдат чути, ще могат да предлагат, да се ангажират. Да знаят, че в наше лице имат подкрепа. За пореден път доказахме, че в името на добрите каузи, всички ние, независимо от възрастта, сме способни да си подадем ръка.“
„Жените на Казанлък“ се ангажираха за съдействие и подкрепа при стартирането и провеждането на лятната занималня за децата от Долно Изворово, организирана от читалището.