От 18 януари се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул. „Старозагорска“ в района от кръстовището с ул.„Тулово“ до кръстовището с улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ в Казанлък.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните улици и булеварди: ул.„Тулово“, ул.„Янтра“, улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“, ул.„Генерал Радецки“ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Никола Самев“ в участъка от кръстовището с ул.„Генерал Радецки“ до кръстовището с ул.„Константин Бозвелиев“ движението за МПС ще бъде затворено в двете посоки.

Въвежда се временен режим на движение на МПС по ул.„Генерал Радецки“ към съществуващата улична мрежа в града.

Временната организация на движението ще важи от 18.01.2023 г. до 20.01.2023 г. от 08:00 часа до 17:00 часа.

Промените в движението се налагат във връзка с изпълнението на проекта на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора, по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на град Казанлък.